Medlemsskap

Som medlem i Egnahemsföreningen bidrar du till att föreningen kan fortsätta med sitt arbete med att bevaka de boendes intressen. Du kan delta i årsstämman och påverka föreningens framtida arbete, dessutom kan du låna B-salen i Folkets hus och hyra och låna en del material och utrustning, se nedan.

Medlemsavgift

Inbetalningskort till föreningen delas ut en gång per år till alla boende i området. Om du missat det kan du sätta in avgiften pg 427903-0. Ange din gatuadress i meddelandefältet. Årsavgiften som för närvarande är 150 kr/år gäller per kalenderår.


Servisskadefonden

Om du behöver reparera va/avlopp utanför huset på din tomt kan du också få ersättning ur servisskadefonden. Beloppet är 3000 kr. Maila kvitto på reparationsarbetet till erik.g.johannesson@gmail.com.
På senaste årsmötet (2019) beslutades att servisskadefonden kommer läggas ner när nuvarande innestående belopp tagit slut. Den fylls alltså inte på.


Boka B-salen i Folkets Hus

Egnahemsföreningen kommer hyra B-salen i Folkets Hus till förmån för aktiviteter av och för Fräntorpsbor! Medlemmar i föreningen kan alltså låna salen gratis!
Har du idéer om vad man kan göra? Vill du föreslå aktiviteter eller hålla i något? Tanken är att det ska bli en plats där olika personer i området kan få möjlighet att göra aktiviteter för barn eller andra målgrupper. Syjunta? Bokcirkel? Läxläsning? Pyssel? Programmering? Även barnkalas är möjligt. Vad vill du göra?
För att boka lokalen kontakta Egnahemsföreningen på mail: egnahem@frantorp.nu med syfte och önskemål om tid och dag. Vi återkommer till dig!
Observera att detta gäller medlemmar i föreningen, övriga bokar i mån av tillgång och betalar ordinarie hyra. Har du inte betalat avgiften gör du det på pg 427903-0. Ange din gatuadress i meddelandefältet. Årsavgiften som för närvarande är 150 kr/år gäller per kalenderår.

Här kan du se bokningskalender för B-salen


Uthyrning

Egnahemsföreningen har material och utrustning som kan lånas / hyras.


För utlåning (Dvs kan lånas gratis i rimlig omfattning):

1 stRensskopa
1 stHandvält (Gjutjärn)
6 stPlastbord med löstagbara ben
Tapetbord
10 st10 st nya fällbord 120 cm 63 cm inköpta 2013

För uthyrning

1 stHögtryckstvätt100 kr/dygn
1 stStege, 8,5m100 kr/vecka
 11 st Träbord med fällbara ben (4st små / 3st mellan / 3st stora) 30 st Klappstolar ”IKEA” 1oo kr/gång
1 stLättmetallställning, 6 meter500 kr/vecka

Nyhet!

1 st partytält 3×6 m finns att hyra för 300 kr/gång.

Dessa priser är minimipriser. Observera att egnahemsföreningen inte ansvarar för skador på person eller egendom som uppstår p.g.a. handhavandefel av utrustningen.

Monteringsanvisning för byggnadsställningen laddas ner här: Monteringsanvisning byggställning

Uthyrningsansvarig:

Per-Olof Nilsson nås i första hand på telefon.

Telefontid mellan 12:00 – 17:00 på vardagar.

0707-767 238
ppeppe1314@gmail.com